fredag den 12. februar 2010

Sne giver dele af britiske foerste hvid jul siden 2004

Skotland har haft sin værste vinter i 20 år

Sne er faldet i dele af landet for at give den første hvide jul i fem år, har Met Office bekræftet.

En tjenestemand hvid jul kræver en enkelt flage, der skal overholdes faldende i de 24 timer den 25. december. Den første faldt i Watnall, Notts, og Glasgow.

Sne er prognosen for Edinburgh, Cumbria og Peak District, mens 5cm (2in) kunne falde i Nordirland, det sydvestlige Skotland og det nordlige England.

Nogle 10cm kan falde på høje terræn, men en stor del af resten af Storbritannien vil flygte.

Is og tåge vil fortsætte med at give problemer, dog.

Der er hårdt vejr advarsler for udbredt isglatte veje i det nordøstlige Skotland, det nordøstlige England, Midlands, Wales og det sydvestlige England

Bookmakere havde forventet, at betale på en af nationens foretrukne årlige indsatser, med William Hill gøre Aberdeen odds-on favorit til at se sne på 4 / 6. Edinburgh og Glasgow blev tilbudt på 10/11.

Julen flugt gik off \ "almindeligt glat \"

Firmaet sagde, at det var en rekord 27.000 spil på en hvid jul med næsten 15.000 spil på London alene, som blev sat til odds 2 / 1.

Men, London er et af de områder, der nu troede mindst sandsynlighed se sne falder på juledag.

En William Hill talsmand sagde: \ "Vi har potentielt smuttede et monster udbetalingsgrænse men vi er stadig i gang, der skal se på Buckingham Palace som en høg, som bare en flig eller to vil afgøre, om vi skal have en festlig sæson eller ej.

\ "Vi forventer stadig at tage et hit med sne i Skotland og Nordirland, men håber, at London går glip af. \"

Andre Hills odds blev 13 / 8 Newcastle, Leeds og York, 7 / 4 Liverpool, Manchester og Lincoln, 2 / 1 Oxford, Norwich, Nottinghamshire, 9 / 4 Birmingham, Cambridge, Bristol, Cardiff, Belfast, Exeter, Dublin.

Efter rejsedage forstyrrelser, havde juleaften flugt gik off \ "almindeligt glat \" for bilister, som vejret forbedres over store dele af UK.

Fordeling organisationer havde forudsagt op til 6m folk kunne tage til vejene på juleaften og på et tidspunkt at AA var der beskæftiger sig med omkring 1.400 nedbrud i timen.

The Highways Agency har løftet vejarbejder på 44 steder indtil den 3. januar, og en talskvinde Juleaften var blevet mere stille end onsdag.

Kampe udsat

Andrew Howard, AA's chef for færdselssikkerheden, sagde, at det var muligt, folk havde ventet indtil julemorgen at rejse.

Han advarede om, at selv veje, hvor isen var smeltet kan være farlig.

\ "Problemet er, at saltet bliver vasket væk. Hvis det refreezes så du ikke har salt på vejene, og der er meget lidt du kan gøre ved det, \" siger han.

\ "Selv om en vej er blevet saltet, betyder det ikke, det er sikkert. \"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.