søndag den 28. november 2010

sort onsdag

Jeg har modtaget dette brev (se nedenfor) i dag fra Ruth Reed, RIBA præsident. Jeg fandt det meget nyttigt, især lidt om, hvordan RIBA agter at protestere mod de nedskæringer og forsvare byggebranchen, i særdeleshed og alle andre i almindelighed, mod en dobbelt dip recession og udtagning af velfærdssystemet. For en lidt mere empatisk reaktion du måske ønsker at læse denne. Og dette.
Kære medlem,

Som jeg er sikker på at du er klar over, at regeringen i dag afgav spænding ventede Comprehensive Spending Review, som skitseret, hvor nedskæringer i den offentlige sektor budgettet vil blive foretaget. En samlet reduktion af kapitaludgifterne på 29% blev annonceret med ministerier, såsom Institut for Fællesskaber og Local Government tage en betydelig hit fra deres budget.

Skolerne har set en nedskæring på 60% til deres kapital tilbringe med en sum på £ 15.8billion bevaret for at forbedre skolerne boet over fire år, så 600 der skal ombygges eller renoveret. Regeringen har anerkendt forfærdeligt spild forårsaget af BSF og det er vigtigt, at indkøb er reformeres, hvis det fortidens fejl skal ikke gentages. Jeg vil kæmpe for arkitekter at være i frontlinien i briefingen team til at hjælpe kunder med at få den bedste værdi til deres ordninger.

På boligområdet er det nye hjem bonus til formål at skabe et incitament for de lokale myndigheder til at bygge nye boliger med en forpligtelse til at bygge op til 150.000 overkommelige hjem gennem eksisterende budgetter. Det er 25% mindre end de nuværende levering.

Til infrastruktur en lille sum af £ 1 milliard vil blive sat i retning af en grøn infrastruktur bank med den private sektor skal opfange resten, og det er langt mindre end eksperterne har været anbefale.

Med et skifte til lokalisme, vil langt større pres på lokale myndigheder til at levere, men et budget nedskæring på 28% vil gøre dette svært. Mere fleksibilitet for de lokale myndigheder til at låne gennem skatte trinvis finansiering og hjem og forretning bonusser kan give nogle ekstra løftestang for udgifter. Store muligheder for at reformere planlægningssystem nu præsentere sig selv. Regeringer har talt om dette i årevis, men selv om de argumenter til fordel for reformer ikke har ændret, har der aldrig været et bedre tidspunkt til at gennemføre denne ændring.

Generelt har den omfattende Spending Review givet nogle klarhed på områder af afdelingerne budgetter og på områder som skoler hovedstad bruge. Nærmere, og meget mere i detaljer vil være behov før de reelle virkninger af disse foranstaltninger på arkitekter og det bredere byggebranchen kan set.

Med bedste ønsker,

Ruth Reed, RIBA præsident

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.