tirsdag den 13. januar 2009

Den virkelige betydning af Obama's Ayers-Dohrn-Manson tilslutning hulter til bulter ;

Vi har hørt meget denne året om Obama og hans forbindelse med William Ayers og Bernardine Dohrn (og Weather Underground terroristgruppe) på trods af de MSM/DNC strømafbrydelse om dette emne. Men vi har ikke hørt meget om Dohrn's godkendelse af Charles Manson og Manson bande's 1969 mord amok. Forside udfylder nogle detaljer:


I 1969, Ayers og hans kone indkaldt til et "Krig Rådet" i Flint Michigan, hvis formål var at indlede en militær front inde i USA med det formål at hjælpe den tredje verdens revolutionære erobre og ødelægge den. Overtagelse af podiet, klædt i en høje hæle støvler og en læder mini-nederdel ? "hendes underskrift ensartet ?" Dorhn opfordrede de forsamlede radikaler til at deltage i krigen mod "Amerikkka" og skabe kaos og ødelæggelse i "bugen af dyr. " Hendes stemme stiger til en fevered beg, Dohrn rejst tre fingre i en "gaffelgreb hylde" til massemorder Charles Manson, som hun foreslået som et symbol på hendes tropper. Henvise til de hjælpeløse ofre for Manson Family som "Tate Eight" (den mest berømte var skuespiller Sharon Tate) Dohrn råbte:

Dig It. Første de dræbte disse svin, da de spiste middag i samme lokale med dem, de selv shoved en gaffel i en victim? � s mave! Wild!


[Det ville ikke være sidste gang, at Weather Underground og dets ledere ville går ind for vold og revolution .]

 Charles Manson - oprindelig forhandler af race-kortet.

Det er ikke blot "en dårlig ting" at Dohrn og Ayers gjorde [at Obama vil hævde sig intet ansvar for trods hans alliance med disse to personer]. Min pointe er ikke blot, at "Dohrn er dårlig, og Obama bør ikke være hendes ven" [selv om det er en helt legitim punkt]. Dohrn's tilslutning Manson betyder langt mere end det. Dohrn's tilslutning Manson er symbolsk for race krig, som venstre har fremmet i årtier.

Manson brugt udtrykket "Helter Skelter" til at beskrive hans mål på tidspunktet for mord. "Helter Skelter" nu har mange betydninger, som enkeltpersoner har brugt udtrykket til at beskrive generelt kaotiske situationer. Men Manson havde en specifik betydning i tankerne. Han planlagde at bruge drab amok at antænde et kapløb krig.

 Bernardine Dohrn -" Dig det. "

Manson mente, at Tate mord ville blive beskyldt om sorte mennesker, og at de hvide ville repressalier, hvilket medfører en race krig, hvilket resulterer i død af alle hvide (undtagen for Manson og hans bande, som ville være i dækkeevne). Manson vil derefter være gratis at komme ud af dækkeevne og reglen den sorte befolkning, der forblev. Ifølge vidne vidneudsagn , Manson's planer for de afrikansk-amerikanske var helt klart:


Charlie ville ridse hans fuzzy hoved og sparke ham i Butt og fortælle ham at gå plukker bomuld og gå være en god nigger, og han ville leve lykkeligt nogensinde efter. . .

Hvad har dette at gøre med valget i 2008? Den venstre har PROM oted race fjendtlighed i hvert valg (herunder her ), og i alle spørgsmål , i årtier. Da EUT rettergang, den taktik er blevet kaldt "spiller race-kortet." Men den praksis begyndte langt tidligere end det.

I korte, venstre og MSM/DNC har forsøgt, i løbet af flere årtier, at gøre, hvad Manson ønskede at gøre med en kort mord amok. Den venstre har blot fundet en mere effektiv og mindre indlysende måde at udføre disse planer. Manson er låst op og glemte som sindsforvirret psykopat, at han var, men den venstre bevæger sig hen imod de samme mål (ved hjælp af langsommere og sikker vej). Mens dem til venstre (undtagen Dohrn/Ayers) kan ikke værdsætte alle, som de deler med Manson (eller endda vide, hvem han er), de samme mål findes.

 Northwestern University Law Professor Bernardine Dohrn -" De dræbte dem svin... "

Mere specifikt, så vi hvilke planer Manson havde for Den Afrikanske -amerikanere, der ville opstå sejrrig fra Manson's Helter Skelter race krig. Nu er spørgsmålet, hvilke planer gør Manson's beundrer Bernardine Dohrn har for Barack Obama, nu hvor Obama er tilsyneladende klar til at gribe magten i Amerika? Hvordan får Dohrn og Ayers virkelig se Obama? Mens Manson sandsynligvis ikke lade nogen afrikansk-amerikanere i om sine planer i 1969, gjorde Dohrn deler hendes mål med Obama i løbet Obama's anledning til magten? Hvem er follower, og hvem der er leder? Husk, at Ayers og Dohrn er ikke blot radikaler, der bor i Obama's kvarter. Ayers og Dohrn var medvirkende til Obama's anledning til magten og finansiering af hans tidlige aktiviteter og kampagner, herunder Obama's samarbejde med agern. Er Bernardine Dohrn indstillet på at opfylde Charles Manson's vision som et resultat af denne uges valg? Kun tiden vil vise.

-------------------------

Update - Canada Free Tryk - standsested revolutionen i dets Musiknumre .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.