søndag den 8. februar 2009

Obama fryser indstillede skattemæssige spørgsmål; Tom Daschle; Tim Geithner, Nancy Killefer, Hilda Solis; Porkulus

jeg har tabt tælling af antallet af Obama nominerede, der er blevet fanget ikke at aflægge og/eller betaler skat. Daschle, Geithner, Nancy Killefer, Hilda Solis er navne jeg husker. [Commerce sekretær udpege Bill Richardson trak sig på grund af en Blagojevich-lignende problem i New Mexico.] Efter udnævnelsen blive gjort offentlig tilgængelig, alle disse mennesker pludselig betalt deres skat.

Powerline kommenterede et angiveligt positive resultat fra disse skandaler:
Still, er der altid en sølv foring. En god ting ved at vælge en demokrat som præsident er, som han udpeger stipendiatens Demokrater til ledende stillinger i den udøvende magt, millioner af dollars i ubetalte skatteforpligtelser kommet for dagens lys og er sent betales til skattemyndighederne med renter. Det er måske det mest håndgribelige fordel ved at vælge Demokrater til kontor.

Michelle Malkin stillinger flere detaljer.

Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i, at betalingen af disse skatter er en god ting. Vi har set , hvordan den føderale regeringen bruger penge . Principperne for det frie marked ville fortælle os, at det er bedre for demokrat fryser nominerede til at holde de penge og bruge det selv efter deres egne ønsker.

Vil du hellere, at pengene skal bruges på (1) alkohol, utroskab, prostituerede, ulovlig narkotika, pornografi, illegal kampagne aktiviteter osv. eller på (2) honning forsikring, fisk barrierer, grønne skoler, vandreruter, STD's og agern Selv om nogle af disse kategorier er overlappende, dit valg af, hvor pengene skal bruges vil afgøre, om du tror det er bedst at Obama kabinet nominerede endelig har betalt deres skat.

Mark Steyn foretaget en gyldig punkt i går:
Den oppustet nonstimulus og undertaxed nominerede er en del af den samme historie. Jeg er med Tom Daschle: Jeg kan forstå, hvorfor han ikke havde lyst til at kaste endnu seks-tal summen i den store sugende maw af det føderale finansministerium. Hvem ved bedre end en senator, der har stemt for hvert skattestigning til at krydse sit skrivebord, at alt dette dejen er helt spildt Tom og Tim Geithner og Charlie Rangel og alle de øvrige har ret: De kan gøre mere godt med penge end den amerikanske regering kan. Jeg ville ønske, fulgte de logikken i deres adfærd og anerkendt, at hvad der virker for dem vil også arbejde for alle andre borgere. I stedet er de insistere på, at den eneste løsning på vores problemer er en rekord-indstilling ressourceintensive offentlige udgifter amok.

Selvom det er godt at gøre opmærksom på hykleriet i den demokratiske kandidater, vi bør ikke glemme, at vi er modstandere af, at beskatningen af princippet. Den Porkulus regningen er et perfekt eksempel på hvorfor , som vi er imod beskatning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.