torsdag den 19. februar 2009

tanker og f�lelser

dag i den lokale avis var der en kort historie, som havde en dybere indsigt.

Når en konge var gældsbevis chatter med sin premierminister om de tanker og følelser. Han fortalte statsministeren, at der siden de tanker man ikke kan se eller læse det er meget let at befool mennesker. Statsministeren var ikke enige om dette og spurgte kongen for en instant forsøg på samme.

En mand gik hen imod dem. Statsministeren Mister spurgte kongen til mentalt forbandelse den forestående person og tænke negativt om ham. Kongen gjorde det. Som person kom tættere på herskere, han var nødt til at bøje sig for den mægtige lineal og gjorde det.

Som han forlader statsministeren spurgte den person om, hvordan han var følelse kongen på det tidspunkt . På spørgsmålet, helt klart en lille frygt kunne ses på forsiden af den person spurgte. Statsministeren forsikrede ham, at han har til at stille den kendsgerning, og ingen skade ville ske med ham, uanset hans svar i negativ.

Den person sagde, at han ikke kunne forstå, men at den slags hvem han anses for meget, på det tidspunkt var der en underlig følelse der opstår i ham, at forbandelse og misbrug kongen. Der var en frastødende kraft arbejder hen imod kongen. Han takkede for en autentisk svaret og sendt væk.

Efter et stykke tid en anden person blev set nærmer dem. Denne gang kongen blev bedt om at tænke godt om den person og bruser hans kærlighed til ham indefra. Den person kom nær betalt sin respekt over for kongen og premierministeren. Hans sender og glade ansigt ikke krævede kongen og premierministeren om, hvordan han følte sig. Ansigtet og den lykkelige gestured sagde det hele.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.