tirsdag den 10. marts 2009

uddannelse kultur i UK

Karakteristik af at undervise i engelsk i FE colleges

Den Kurset er generelt leveret af et meget begrænset antal ansatte, herunder deltidsansatte og undertiden midlertidigt ansatte.

personale i FE har tunge undervisning belastninger, på tværs af alle niveauer. En typisk uge for en fuldtidsansat medarbejder omfatter 24 timers undervisning, som kan være i flere forskellige fag og spænder fra præ-GCSE at graden plan.
Selvom forberedelsestid kræves for han undervisning er generelt større, er der ingen godtgørelse for dette.

personale ikke har nogen admin støtte og blive bedt om at udfylde alle admin i forbindelse med deres undervisning job selv, herunder nogle, markedsføring og salg af kurser. Dette kan omfatte opgaver såsom at skrive og sende oplysninger breve ud til de enkelte studerende, samt påfyldning i registre, holder naturligvis filer, og at ordninger af arbejde og lektionsplaner.


konferencer, der tager sigte på FE foredragsholdere tendens til at være fokuseret omkring mødet regeringens mål, der forbinder med virksomheder, de færdigheder dagsorden, og ændringer i forhold til udviklingen af de faglige kvalifikationer og HE i FE. De er mindre tilbøjelige til at handle om ny forskning, fagområder, eller endog undervisning og læring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.